Tar i hand

 

 

 

 

 

 

Vi växer och söker dig som älskar att göra affärer över telefon och vill vara med på en spännande resa med en ny HR-produkt!

Vad är HR4YOU?
HR4YOU är en webbaserad HR-tjänst som erbjuder personaladministrativt stöd till små- och medelstora företag i form av de viktigaste dokumenten, mallarna och checklistorna. I tjänsten ingår också e-mailsupport av arbetsrätt för inledande konsultation av personalärenden.

HR4YOUs ledord är enkelhet. Tjänsten är enkel och skapad för att även de företag som saknar egen personalfunktion ska kunna använda och förstå dokument och processer. HR4YOUs abonnemang är billiga och utan bindningstider återigen med syftet att det ska vara enkelt.

Vem är du?
Kanske driver du eget företag inom HR och vill komplettera din verksamhet med ytterligare ett erbjudande. Du kan också vara säljare och utifrån eget bolag välja att sälja denna spännande tjänst till små- och medelstora företag.

Viktigt för oss är att du tycker om att sälja över telefon och att HR ligger dig varmt om hjärtat.

Är du rätt person för oss kan vi erbjuda ett förmånligt provisionsavtal som innebär att du kan arbeta när och var du vill för en bra provision.

Läs mer på www.hr4you.se och kontakta oss gärna för ett förutsättningslöst samtal, vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Johanna Palmqvist
VD och Partner
HR4YOU
[email protected]
070-715 55 42