Hr stöd för personalfrågor i form av vardagshandboken. Allt som rör personalfrågor. Personalfrågor hanterar du enkelt med vardagshandbokens mallar.

HR4YOU har ett brett spektrum av kunder och samarbeten inom den privata sektorn, fördelade på olika branscher. Bland våra kunder återfinns både enmansföretag samt större företag och organisationer. Våra kunder har en gemensam nämnare och det är att de vill förenkla HR-vardagen med stöd av HR4YOU. Vissa av HR4YOUs kunder är också återförsäljare av tjänsten och andra erbjuder denna till sina kunder och medlemmar som en förmån genom unika samarbeten med HR4YOU.

Oavsett storlek på ditt företag är vi på HR4YOU måna om att du som kund ska känna dig viktig. Våra medarbetare gör vårt yttersta för att engagera sig i de frågor som är viktiga för dig, vilket bidrar till HR4YOU är under ständig utveckling.

Som kund hos HR4YOU så kommer du att hitta många enkla och användbara mallar för att utveckla din personal och organisation. Att använda HR portalen för att bli bättre på personalfrågor och få tillgång till mallar och policyer kommer ge dig och ditt företag ett värdefullt försprång. Som kund hittar du allt från anställningsavtal och vardagshandbok till policy för terminalglasögon och vildmarksövningar.

 

line
SHR-logga NYstor

Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation som bildades 1955, är en sammanslutning av auktoriserade hudterapeuter i Sverige. Det är en rikstäckande branschorganisation utan facklig religiös eller politisk tillhörighet, som arbetar för att höja och vidmakthålla kompetensen och kvalitetsnivån inom hudvårdsyrket. SHR är anslutet till den internationella branschorganisationen CIDESCO, med säte i Schweiz.

“De flesta av våra medlemmar är egna företagare med relativt små verksamheter. Många funderar nog på att växa genom att anställa personal men känner kanske att kunskapen om detta inte räcker till. Med ett verktyg som HR4YOU får man hjälp med de flesta personalfrågor och kan våga ta steget att växa.”

Annica Joensuu, Ordförande SHR

Läs mer om SHR här.

 

ekoproffsen

ekoproffsen är en redovisningsbyrå i Sollentuna som erbjuder närhet, en personlig kontakt och anpassade lösningar inom redovisning och bokslut.

“Tack vare HR4YOU kan vi nu även erbjuda våra kunder en bra lösning och stöd i HR-frågor.” - Anne Kalldal, ägare ekoproffsen

Läs mer om ekoproffsen här.

MaxKompetens Logotyp

HR4YOU gör det enkelt att strukturera processer och utveckling av företaget och vår viktigaste resurs, personalen.

MaxKompetens är ett personalintensivt bolag som årligen förmedlar ca 1 000 jobb genom konsultuthyrning och rekrytering. Det ställs höga krav på att följa  kollektivavtal samt att agera enligt lag, etik och moral. Ronny Siggelin, VD för MaxKompetens, menar på att HR4YOU tillför ytterligare effektivitet till verksamheten:

“HR4YOU erbjuder mig möjligheten att strukturera processer och policies för att upprätthålla en hållbar metodik, som gör att vi kan leva upp till dessa krav samt att skapa ett företag där min personal ute i landet kan ta självständiga, snabba och goda beslut.”.

Ronny Siggelin, VD MaxKompetens

Läs mer om MaxKompetens här.